top of page

Insurance Management Program

Έγινε ενημέρωση: 30 Ιουλ 2018

by ΕΚΠΑ

Insurance Management Program by ΕΚΠΑ
#Insurance_Management_Program

Ένα πολύ ενδιαφέρον ασφαλιστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα τρέχει αυτή τη στιγμή το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) με θέμα ''Insurance Management Program''.

mini MBA, διάρκειας περίπου 5 μηνών!

Που Απευθύνεται?

Απευθύνεται σε ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών καθώς και σε στελέχη που οι επιχειρήσεις επιθυμούν να επενδύσουν σε αυτά, τα οποία επιθυμούν να αναπτύξουν το επιστημονικό τους υπόβαθρο στα γνωστικά αντικείμενα της ασφαλιστικής επιστήμης και της χρηματοοικονομικής, καθώς επίσης και να συστηματοποιήσουν και να εκσυγχρονίσουν τις γνώσεις τους, προκειμένου να βελτιώσουν τις επαγγελματικές τους προοπτικές.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων θέματα που αφορούν το GDPR, την IDD, το Risk Management, αλλά και την εισαγωγή στην αναλογιστική επιστήμη. Στην παρούσα φάση προσφέρεται tailor made σε ασφαλιστικές επιχειρήσεις και αρκετές έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον γι’ αυτό, μεταξύ των οποίων η Εθνική, η ΑΧΑ και η Prime.

Οφέλη για τους Συμμετέχοντες!

Απόκτηση γνώσεις και δεξιότητες που προσφέρει ένα κλασικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα ασφαλιστικής επιστήμης και χρηματοοικονομικής προσαρμοσμένο στην εποχή.

Κατανόηση, ανάλυση και επίλυση σύνθετων καταστάσεων ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικής με την εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων και προσεγγίσεων.

Βελτιώσουν την ικανότητά τους στη λήψη αποφάσεων σε ένα πολύπλοκο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Βελτίωση των γνώσεων και των επιδόσεών τους καθώς και διεύρυνση των προοπτικών τους, που θα συνδράμει στην παραγωγή ιδεών στον τομέα δραστηριοτήτων τους.

Μετάβαση από τις ιδέες στη δράση, με πρακτικές ασκήσεις και ομαδικές εργασίες.

Πρόσβαση στις καλύτερες πρακτικές, στρατηγικές και σύγχρονες προσεγγίσεις πέρα από τον κλάδο δραστηριότητάς τους.

Εκπαίδευση σε αποτελεσματικά εργαλεία και διαδικασίες διοίκησης για άμεση υλοποίηση στην εργασία τους.

Ειδίκευση από μερικούς από τους πιο άρτια καταρτισμένους ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες.

Δηλώστε Συμμετοχή εδώ

Η σημερινή εποχή χαρακτηρίζεται από ολοένα και μεγαλύτερη ζήτηση για επαγγελματίες με γνώσεις διοίκησης επιχειρήσεων, συνδυασμένων με ζητήματα υψηλής εξειδίκευσης σε συγκεκριμένους παραγωγικούς κλάδους, όπως ο ασφαλιστικός.

Σε μια αγορά που οι αλλαγές είναι συνεχείς και οι νομοθετικές υποχρεώσεις αυξάνονται συνεχώς, τέτοιου είδους προσπάθειες εκπαίδευσης, από φορείς όπως το ΕΚΠΑ είναι άξιες συγχαρητηρίων.

13 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page